emas dan wanita

http://jutawanglobal2010.blogspot.com http://rakanblog4u.blogspot.com http://rakanblog4u.blogspot.com

Monday, July 19, 2010

BAGAIMANA MENJADIKAN EMAS ASET PENTING KEKAYAAN KITA?

Dalam program rangkaian perniagaan Emas Global ini, kami sebenarnya mengajak anda semua mengumpul kekayaan melalui jongkong emas walau hanya bermula dengan 1 gram. Bagaimana ini boleh dilakukan? Jawapannya senang sahaja. ada 3 cara yang anda boleh lakukan bagi menjana kekayaan hari demi hari walau secara kecil-kecilan.

PERTAMA: Anda boleh bermula dengan membeli jongkong emas 1 gram dengan modal RM338.Dengan menyertai kumpulan rangkaian perniagaan emas global anda akan dibimbing bagaimana memulakan langkah pertama hingga berjaya.Dengan konsep perniagaan berkumpulan anda akan mendapat keuntungan berganda dalam bentuk emas atau ringgit.

KEDUA:Anda boleh juga membeli jongkong emas 1 gram ini mengikut displin simpan diposit bank bulanan. Beli setiap bulan 1 jongkong emas 1 gram dan sertai rangkaian kumpulan perniagaan emas global.Bermula dengan 1 anda akan dapat 2 jongkong emas atau 3 jongkong emas dalam 1 akaun kumpulan. Apa yang perlu anda lakukan ialah mencari rakan niaga baru. Dengan cara inilah anda boleh meningkatkan kekayaan anda.

KETIGA: Membina rangkaian perniagaan berkumpulan tanpa had memberikan kelebihan kepada anda memiliki seberapa banyak jongkong emas. Dalam kontek ini anda perlu gigih mempromosikan konsep rangkaian perniagaan berkumpulan emas global kepada seberapa ramai yang boleh.

http://jutawanglobal2010.blogspot.com

Bermula dengan mengumpul jongkong emas 1 gram, anda boleh menukarnya ke 1 keping jongkong emas seberat 5 gram. Nilainya lebih tinggi. Bagaimana ini boleh dilakukan? Ianya hanya dengan menyertai rangkaian perniagaan berkumpulan emas global. Anda tidak perlu mengeluar modal yang banyak untuk mengumpul emas jongkong ini sehingga menjadi ketulan besar.

http://jutawanglobal2010.blogspot.com

Begitu juga jika anda memngumpul jongkong 1 gram sebanyak 10 keping, ianya boleh ditukar kepada 1 keping jongkong emas seberat 10 gram.Mungkin proses ini memakan msa yang lama untuk banyak. Namun setiap permulaan perlu ada satu kesabaran untuk berusaha menyimpan, mengumpul harta dalam bentu jongkong emas.

Tidak ramai dikalangan kita faham mengapa pentingnya menyimpan emas. Kepakaran Emas Global akan mendidik anda menyimpan emas dengan bermula modal yang kecil.

APAKAH BEZANYA EMAS DAN WANG?

Memperkatakan perbezaan wang dan emas ramai yang mengatakan emas lebih bernilai. Memang betul. Namun ramai yang lebih mengutamakan wang dalam hidup. Maksud saya tentang diposit (simpanan). Tidak ramai yang mengunakan emas sebagai dipopsit. Sebenarnya nilai emas jauh lebih beza dengan mata wang. Emas tidak akan turun harga atau jatuh nilai. Sebaliknya wang akan sering berubah-ubah nilai turun dan naik. Tidak terkecuali wang juga boleh tidak bernilai langsung jika berlakunya perang dunia atau masalah negara yang bengkrap.

Andainya anda menyimpan wang di dalam bank, wang yang anda simpan dalam bentuk mata wang setiap negara. Nilai mata wang setiap negara berbeza nilainya. Apabila anda melakukan pertukaran mata wang sudah pasti anda akan mendapati proses sama ada mata wang anda lebih kecil dari mata wang asing atau mata wang anda lebih besar dari mata wang asing.

akan tetapi jika anda mempunyai nilai emas dalam bentuk jongkong misalnya, sewaktu anda membeli jongkong emas itu dalam mata wang tempatan misalnya RM, dan apabila dijual emas jongkong tersebut dalam nilai $US anda akan mendapat harga nilai emas ini dalam bentuk dolar dan apabila ditukarkan kepada RM anda akan mendapati keuntungan yang lebih tinggi berbanding harga sewaktu anda membeli emas tersebut. Di Malaysia emas dinilai dengan mata wang Malaysia. Jangan membuat pembelian emas dalam bentuk mata wang yang lebih tinggi misalnya $USD kerana apabila anda menjula emas tersebut anda akan dapat nilai mata wang yang sama pertukaran daripada RM ke Dollar ketika anda membeli emas tersebut. Sebaiknya belilah emas dalam bentuk nilai mata wang yang rendah dan dijual kepada mata wang yang tinggi...Anda boleh mendapat banyak tip pengguna dan pelaburan emas dair saya.

Hari ini tidak ramai kanlangan kita berani membeli emas untuk pelaburan jangka masa panjang. Ramai kalangan kita berminat untuk menyimpan di bank. Sedangkan telah ramai usahawan ahli koparat kaya dengan membuat pelaburan emas. Mereka membeli dan menyimpannya di luar negara misalnya di swissbank. Mereka tahu harga emas tidak akan jatuh sekalipun negara akan berlaku penurunan mata wangnya.

Anda bila lagi? Mulakan langkah pertama dengan modal yang rendah serendah kurang dari RM338 untuk menjadi ahli perniagaan emas atau pelabur emas...BERRANGKAIAN KUMPULAN PERNIAGAAN EMAS GLOBAL.....SELAMAT BERJAYA

No comments:

Post a Comment