emas dan wanita

http://jutawanglobal2010.blogspot.com http://rakanblog4u.blogspot.com http://rakanblog4u.blogspot.com

Wednesday, July 7, 2010

INGIN MENIMBA ILMU MENJADI SUADAGAR EMAS?

http://jutawanglobal2010.blogspot.com
Sabda Nabi Muhammad SAW.:
"Manakala Rezeki itu 9/10 datangnya dari perniagaan"
"Tuntutlah ilmu, walau ke Negeri China"

"Tinggalkan apa yang meragukanmu , kerjakanlah apa yang tidak meragukanmu , sesungguhnya kebenaran membawa ketenangan, dan dusta itu menimbulkan keraguan." (Attirmidzi)
Daripada Dr.Hamka:
" Sesungguh orang yang berilmu itu selalu mencari ilmu dan berkata tidak cukup lagi ilmuku. "Membaca dengan tekun adalah ilmu yang paling baik."
"Tidak miskin sipenuntut ilmu kerana sering menimba ilmu, tidak berterusan kaya si kaya yang tidak berilmu dan melupakan ilmu"

Daripada suteraungu:
"Perjalanan menimba ilmu bukan bermula dengan membaca dan menulis. Tulislah apa yang kamu nampak tentang yang baru di dunia ini, kerana perjalanan hidup di dunia ini adalah pengalaman ilmu yang terbaik"
_____________________________________________________________________

SELAMAT DATANG PADA ANDA YANG BARU MELAYARI BLOG SAYA INI.APAKATA SEBELUM ANDA MEMBACA KANDUNGAN BLOG INI, ANDA RINGANKAN JARI JEMARI, KLIK IKLAN DI BAWAH INI DAN ISIKAN MAKLUMAT ANDA DI BORANG PELAWAT.MANA TAHU...SEBENTUK CINCIN MUNGKIN JADI MILIK ANDA DALAM PROGRAM CABUTAN BERTUAH YANG SAYA ADAKAN.
(Cabutan seterusnya sempena hari raya pada 15. Sept. 2010)
(Pada mereka yang tak berjaya jangan berputus asa,kerana nama anda tetap tercalun dalam undian seterusnya, sering-seringlah melawati blog ini.)

http://jutawanglobal2010.blogspot.com
http://jutawanglobal2010.blogspot.com
Photobucket


RAHSIA PERNIAGAAN EMAS, JADI SAUDAGAR EMAS:

Terlebih dahulu saya mengucap syukur kepada Allah.S.W.T. kerana telah mengizinkan gerak hati dan jari jemari saya membina blog ini. Tanpa pertunjuknya tidak mungkin saya mampu melakukan ini semua. Walaupun masih tidak sempurna, insya-Allah akan saya usahakan kemaskini seberapa mungkin yang boleh.

Saya suka dengan Sabda Nabi Muhammad SAW, petikan palsafah Dr.Hamka serta dari tulisan suteraungu di atas sebagai satu motivasi dalam diri saya dan begitu juga hendaknya pada anda semua.Baiklah saya mulakan langkah tulis pertama saya dalam blog ini untuk tatapan anda semua:-
Untuk pengetahuan anda saya memulakan perniagaan emas ini pada peringkat awal dengan hanya bermodalkan RM500 sahaja pada tahun 2008 secara sambilan.Kini saya mempunyai modal bernilai RM100 ribu. Modal ini bukan modal pukal emas atau dalam bentuk mata wang tetapi modal atas urusan tempahan dan hantar kepada pelanggan. Bermakna saya hanya menerima pesanan dan komisyen (keuntungan).Anda juga boleh seperti saya tapi bagaimana?
Emas adalah perhiasan wanita. Tidak mungkin seorang wanita tidak berminat untuk memiliki perhiasan emas. Maka terlalu mudah untuk anda menjadi saudagar emas. Mulakan di masa lapang dari rumah dengan saudara mara dan kawan-kawan, jiran tetangga atau gunakan blog, pacebook, atau alat komunikasi penting handpone untuk tujuan memperkenalkan diri anda sebagai saudagar emas. Rahsia bagaimana anda akan diburu peminat emas akan saya jelaskan jika anda melanggan blog maklumat bernilai RM20 untuk setahun sahaja dari saya.
Maklumat ini mengandungi:
1) Bagaimana memulakan perniagaan emas bermodalkan RM500.
2) Dimana anda boleh dapat bekalan emas untuk perniagaan.
3) Bagaimana menguji emas tulin
4) Bagaimana menyukat emas (timbangan)
5) Berapa komisyen akan anda perolehi dan bagaimana anda boleh mendapat keuntungan tambahan dari agen-agen anda
6) Bagaimana membeli emas terpakai dari orang
7) Bagaimana membeli surat pajak
8) Bagaimana mencari pelanggan dan bagaimana menggunakan saluran komunikasi untuk perniagaan anda ini
9) Maklumat terkini (akan setiasa di kemaskini) mengikut keperluan anda. Memuatkan laman web/ blog yang ada hubung kait dengan emas.


TERKINI
Rahsia Logam Emas dalam peralatan eletronik, seperti komputer,H/P, Astro Recorder, TV dan Radio. Rahsia ini telah saya dedahkan dalam Blog Rahsia Saudagar Emas... Hanya dengan RM20 untuk langganan blog setahun anda akan mendapat pelbagai maklumat. Tahukah anda berapa harga E-BOOK untuk mengetahui rahsia emas di peralatan eletronik? Tidak kurang RM60 ke RM80. Tetapi dengan melangan blog ini setahun RM20 bukan saja rahsia logam emas di peralatan eletronik anda boleh ketahui, malah bermacam-macam lagi. Jangan tunggu lagi. Langganlah sekarang. Klick butang merah dibawah dan isi maklumat anda. Setelah membuat pembayaran saya akan berikan anda kata laluannya khas untuk anda.

Bentuk Logam Emas Dalam Komputer

Sedia maklum emas bernilai dan tidak mungkin merugikan anda sama sekali. Ramai orang-orang ternama membeli emas untuk dijadikan asset. Mereka membeli emas jongkong dan menyimpannya di bank. Kenapa? Kerana emas terus naik harga. Nilai emas tidak akan jatuh walau disimpan bertahun-tahun lamanya, malah semakin tinggi harganya berbanding sebuah kereta mesedic.

Jadi untuk apa anda fikir-fikir dan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang kerana “MASA ITU EMAS DAN EMAS ITU ADALAH NILAI TERTINGGI”
Sila isi maklumat lengkap pesanan anda klik butang merah dibawah ini:

http://jutawanglobal2010.blogspot.com

Atau Hubungi Saya: 017-322 6718 Mohamad (Azmee)

No comments:

Post a Comment